Dianalund
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 10. marts 2024

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 10. marts 2024

DR1

07:00  

Døm vores forhold (6:10) Stol på din kæreste
Døm vores forhold (6:10) Stol på din kæreste Dagen er ikke helt, som den plejer for de 4 par. Hele dagen er nemlig én stor tillidsøvelse, som skal vise, om parrene stoler på hinanden eller ej. I løbet af dagen dukker mystiske breve med hemmeligheder, op - hemmeligheder, som kæresteparrene ikke har delt med hinanden. Men skal de åbne brevene eller ej? Paranoiaen begynder at vokse i løbet af dagen, og da en nøgen kvinde pludselig kommer på besøg, går den helt amok.

07:30  

Døm vores forhold (7:10) Dér klikker det bare for hende
Døm vores forhold (7:10) Dér klikker det bare for hende Katrine og Noah opdager, at deres tillid til hinanden er vokset efter sidste parøvelse. Samtidig øver Mariah sig i at give komplimenter til Nannah, selvom det falder hende alt andet end naturligt. Anderledes dårligt går det hos Emza og Patrick, hvor en tilsyneladende lille hændelse pludselig bliver til en kæmpestor konflikt; en konflikt som Lucas slet ikke forstår, og som han bliver nødt til at vende med Katrine og Noah.

08:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

08:15  

Vores grønne planet (1:5)
Vores grønne planet (1:5) BBC-naturserie fra 2022. (Green Planet) Planter, store som små, er grundlaget for alt liv - også vores. Vi er afhængige af dem både som mad, men også for at kunne trække vejret. Jordens planter lever et fantastisk liv. Men det er først nu ved hjælp af banebrydende teknologi, at vi kan udforske deres liv, hemmeligheder, overraskende adfærd og smukke, men også udfordrende levesteder. Tag med til troperne: Det frodigste sted i verden, men også det sted, hvor konkurrencen er hårdest.

08:40  

Drager mod dæmoner (1:4)
Drager mod dæmoner (1:4) Josefine og Ask har første dag på Østerskov. Josefine håber, at hun endelig er kommet til et sted, hvor hun ikke behøver føle sig forkert. Hun har altid haft lettere ved at tale med folk, når hun spiller en anden, men kan rollespillet hjælpe hende med at blive bedre til at turde være sig selv? Emma, som går på andet år, føler sig for første gang 100 % accepteret, men tankerne om, hvad der skal ske efter skolen, er allerede begyndt at spøge.

DR2

05:05  

Alt forladt - Mønsted Kalkgruber
Alt forladt - Mønsted Kalkgruber Langt inde i den lukkede del af Mønsted Kalkgruber findes der graffiti, som er over 100 år gammel. Det skal de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff have et billede af. Et andet sted i Danmark finder de en gammel seismograf, gemt og glemt, men som faktisk har været med til at bestemme, at jorden har en fast kerne. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 11.02.13

05:25  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst II (1:10) Colosseum
Fortidens fantastiske ingeniørkunst II (1:10) Colosseum Britisk dokumentarserie fra 2022. (Ancient Engineering) Fra sekstanter til seksløbere og fra mursten til mobiltelefoner. Arkitekter og ingeniører har i årtusinder udviklet vores verden. Serien afslører, hvordan fortidens opfindere stadig påvirker vores moderne verden. Første episode dykker ned i det største bevarede amfiteater fra Romerriget: Colosseum i Rom. Et teknisk og arkitektonisk mesterværk, der er næsten 2.000 år gammelt, og som er inspiration for vor tids moderne sportsstadioner.

06:15  

Slavernes glemte historie (3:4)
Slavernes glemte historie (3:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Enslaved) Slavehandelen er ikke kun en historie om ofrene, men også om de helte og frihedskæmpere, der modsatte sig slaveriet - og banede vejen for fremtidige generationer. Her undersøger Samuel L Jackson og holdet historien om det netværk af mennesker, steder og frihedsskibe, der hjalp undvegne slaver på den farefulde rejse gennem Amerika til Canada. Fra slaveri til frihed.

07:15  

Gåden om den græske kriger
Gåden om den græske kriger Britisk dokumentarserie fra 2021. (Treasures Decoded) En grav med umådelige rigdomme, smykker og en smukt udskåret sælsten. Manden i graven bliver kaldt The Griffin Warrior. Fundet er skælsættende. Arkæologer får en skattekiste af viden om Oldtidens Grækenland og livet ca. 1450 f.Kr. Her dykker vi ned i hemmelighederne bag den græske og minoiske civilisation. Hvem stjal fra hvem? Hvilken kultur inspirerede den græske?

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA Seneste nyt fra TVA (TV Avisen) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet IV (10)
Ramasjang Mysteriet IV (10) Der er ballade hos Ramajetterne! Øvsts tablet er nemlig blevet stjålet. Men hvem kan være så fræk at stjæle fra en lufthavn? Fru Pudderkvast? Måske Danse Staffan? Eller måske er det en af de andre sædvanlige skurke fra Ramasjang. Kristian får hjælp af Milton til at fange skurken.

05:31  

Hunden Ib - speeder motoren op
Hunden Ib - speeder motoren op

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:40  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:55  

Bamselægen - Falsk strubehoste (1)
Bamselægen - Falsk strubehoste (1) Bamselægen Sandra får besøg af Bille og hans bamse Morfar, der hoster meget og er snottet. Bille assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Morfar, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som er overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Bille finder ud af, hvad Morfar fejler, og om de kan hjælpe bamsen Morfar til at blive rask igen.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne
Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne Motor Mille bliver fanget i vindmøllen, så Børnebanden må sætte missionen i gang alene. Langemand vil lave huller på de voksnes bukser. Bjørk bliver opdaget og må gemme sig, da hun vil snuppe dem tilbage. Oscar og Theo lægger fælder for at slippe væk fra håndlangerne og befri Bjørk.

06:45  

Sarah og And (25)
Sarah og And (25)

06:50  

Hey Duggee (35)
Hey Duggee (35)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:06  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Kasper og Sofie på skattejagt
Kasper og Sofie på skattejagt Kasper og Sofie har sommerferie og besøger Sofies morfar på landet. En dag på stranden finder de en mystisk gammel kasse, som er nedgravet i sandet. Det er en tidskapsel, som hendes bedstefar og hans ven Alfred gravede ned for mange år siden. Den indeholder nogle fine ting og hvad der synes at være spor til en skat!

08:45  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

08:50  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

08:57  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:10  

Koralrevets hemmeligheder - Thailand (4:4)
Koralrevets hemmeligheder - Thailand (4:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Ocean Wild) Thailand er et af de lande i Sydøstasien, der har den største biodiversitet. De thailandske farvande vrimler med liv under havoverfladen. I mangroven og ved koralrevene lever der hundredvis af fiskearter. Og på dybere vand lever de store havrovdyr. Dyk med ned under havoverfladen og se, hvordan de havlevende dyr i Thailand har udviklet opfindsomme forsvarsstrategier - og hvordan rovdyrene har lært sig at jage de byttedyr, som er sværest at fange.

10:00  

Gudstjenesten: Hvad kan du undvære? - Birthe Juel Christensen
Gudstjenesten: Hvad kan du undvære? - Birthe Juel Christensen I fastetiden lærer vi at undvære for at komme tættere på det, der er allervigtigst i vores liv. Det mener provst og sognepræst i Frederiksborg Slotskirke, Jørgen Christensen. Derfor har Sofie Østergaard inviteret Tidligere Chefkonsulent i Folkekirkens Nødhjælp, Birthe Juel Christensen, til gudstjeneste og en snak om, hvad det betyder at nøjes og være en del af et større fællesskab.

10:00  

Koralrevets hemmeligheder - Japan (3:4)
Koralrevets hemmeligheder - Japan (3:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Ocean Wild) Japan strækker sig 3000 kilometer fra nord til syd. Biodiversiteten i østatens havøkosystem er større end de fleste andre steder. Men livet i havet er præget af hård konkurrence - og de havlevende dyr har måttet tilpasse sig for at overleve. Mød store grupper af ynglende pukkelhvaler, intelligente øresvin og dværgkejserfisk, der kan skifte køn.

11:00  

Sporløs (1:5)
Sporløs (1:5) 29-årige Sune fra Nordjylland blev oprindeligt født som pigen Suneta i Rumænien. Han blev adopteret til Danmark som femårig, men havde indtil da måtte kæmpe dagligt på børnehjemmet mod sult og tæv. Han ved stort set intet om sin rumænske familie, men drømmer om at få kontakt, så han kan få svar på, hvorfor han blev sendt væk. Sune frygter, hvad romafamilien i det konservative Rumænien vil sige til, at han vender tilbage som en transkønnet mand.

DR2
TVR

09:00  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

09:25  

Smølferne II
Smølferne II

09:35  

Smølferne II
Smølferne II

09:50  

Smølferne II
Smølferne II

10:00  

Smølferne II
Smølferne II

10:10  

Smølferne II
Smølferne II

10:25  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7)

10:35  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8)

10:50  

Marie og Marias Vinter (3:6)
Marie og Marias Vinter (3:6) Familien Lillesen bor i Marie og Marias dukkehus og er tvunget til at gemme sig for Amalie, som tror, der foregår mystiske ting. Familien Lillesen fortæller Marie og Maria, hvorfor de leder efter fru Rosenknop. Summeberg og Brummeberg vender tilbage til Rosevej, og pigerne aflægger dem et besøg for spørge dem til råds.

11:05  

Marie og Marias Vinter (4:6)
Marie og Marias Vinter (4:6) Marie og Maria besøger Summeberg og Brummeberg og finder nogle mystiske opskrifter. Brumle løber ud på eventyr alene. For at finde ham, får Marie og Maria hjælp fra politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella. Da Amalie kommer med et juletræ til pigerne, bliver hendes nysgerrighed vakt igen.

11:20  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Vera: Pigen fra Irak
Vera: Pigen fra Irak Engelsk krimiserie fra 2013. (Vera: Poster Child) Den erfarne og ligefremme Vera Stanhope er kriminalinspektør i Nordøstengland. Kirurgen Dan Marsden bliver skudt i sit hjem, og hans to teenagedøtre bortføres. Vera og hendes hold kaster sig ud i et kapløb med tiden for at finde drabsmanden og redde de to søstre. Men snart tager sagen en overraskende og voldsom drejning. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Billy Cartwright: Paul Ritter. Instruktion: Paul Cotter.

13:45  

Frank & Kastaniegaarden - Partering og passere
Frank & Kastaniegaarden - Partering og passere Frank har et par gamle passere, som skal repareres, inden de skal bruges til at ridse mønster i et nyt køkkenskab. Frank går i gang med at partere en ko, som gerne skal forsyne Kastaniegaarden med oksekød i de næste par år.

14:10  

Drømmen om et liv på landet (2:6)
Drømmen om et liv på landet (2:6) Norsk dokumentarserie fra 2023. (Drømmen om et Småbruk) Realiteterne begynder at gå op for familien. Huset er i så dårlig stand, at de bliver nødt til at rive det ned. Samtidig tænker de på fremtidig indtægt og bygger et drivhus.

14:15  

Mens vi venter på at dø - Stikker vi til søs
Mens vi venter på at dø - Stikker vi til søs Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge forbereder John og Jørgen sig på global opvarmning og stigende vandstande ved at bygge en tømmerflåde. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl Sendt første gang 05.06.11

14:35  

Alene i vildmarken (1:7)
Alene i vildmarken (1:7) Syv deltagere bliver sendt ud i vildmarken, hvor de skal klare sig, lige så længe som de kan. Deltagerne finder selv mad, bygger shelter og skal overleve længst i den barske natur og det kolde klima.

DR2

12:00  

80'erne tur/retur: 1986
80'erne tur/retur: 1986 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1986. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Kronprinsen bliver myndig - og student og Paul Schlüter sætter os på kartoffelkur. Året slutter med en tragedie: Den svenske statsminister Olof Palme bliver skudt ned i Stockholm.

12:30  

80'erne tur/retur: 1987
80'erne tur/retur: 1987 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1987. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Ellerten dukker op som det nye alternativ til bilen, rollespillet Dungeons and Dragons fanger de danske drenge og en 19-årig vesttysker flyver til Moskva og lander på Den røde Plads.

13:00  

80'erne tur/retur: 1988
80'erne tur/retur: 1988 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1988. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Blekingegadebanden slår til i Købmagergade, danske ambassadefolk sender østtyske flygtninge i armene på Stasi og TV2 bryder DRs monopol.

13:30  

80'erne tur/retur: 1989
80'erne tur/retur: 1989 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1989. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Hele verden ser til mens Danmark vier de første homoseksuelle par, den danskdesignede triumfbue i Paris står færdig og i Berlin falder muren mens tusindvis af østtyskere myldrer ind i Vestberlin.

14:00  

Gudstjenesten: Hvad kan du undvære? - Birthe Juel Christensen
Gudstjenesten: Hvad kan du undvære? - Birthe Juel Christensen I fastetiden lærer vi at undvære for at komme tættere på det, der er allervigtigst i vores liv. Det mener provst og sognepræst i Frederiksborg Slotskirke, Jørgen Christensen. Derfor har Sofie Østergaard inviteret Tidligere Chefkonsulent i Folkekirkens Nødhjælp, Birthe Juel Christensen, til gudstjeneste og en snak om, hvad det betyder at nøjes og være en del af et større fællesskab.

TVR

12:10  

Dyrs våben: Elefant
Dyrs våben: Elefant I dag skal vi se på et dyr der bruger sine tænder og sine tramp som våben, når den skal forsvare sig. Den store fighter - elefanten.

12:12  

Dyrs våben: Struds
Dyrs våben: Struds Dyr er udstyret med forskellige våben, som elitesoldater kun kan drømme om: en klo så stor som en dolk. I dag ser vi på strudsen og verdens farligste fugl Kassuar.

12:15  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

12:30  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

12:45  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

13:07  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

13:10  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

13:11  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

13:15  

Zorro (14)
Zorro (14) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

13:40  

Tintin: Det knuste øre (1:2)
Tintin: Det knuste øre (1:2) Der bliver begået et mord. En papegøje er eneste vidne, og to skurke bortfører den. Men heldigvis er Tintin lige i hælene på dem.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

14:10  

Oda Omvendt II (8)
Oda Omvendt II (8) For at bekæmpe Balders tidstyveri, laver Oda Omvendt en slow motion-knap på sin zapper. Anissa går på line, men det vil Balder ikke have, for det tager for lang tid. Balder hurtig-zapper Anissas forældre, så de kan lære Anissa, hvordan man bedst udnytter den sparsomme tid. Heldigvis kommer Oda Omvendt til hjælp og laver en tidslomme af børnetid til Anissa og hendes forældre. Oda og Balder har en zapperduel, der ender galt.

14:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:35  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

14:50  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

DR1

15:35  

Den store juniorbagedyst - Pyjamas party
Den store juniorbagedyst - Pyjamas party Der er pyjamas party i juniorbagedysten, og både nattøj og tøjdyr er fundet frem for at sikre hyggen i bageteltet. Katrine Foged Thomsen giver deltagerne en hemmelig udfordring, der kombinerer både mælk og cookies i én kage. Og så er der dømt filmhygge, når juniorbagerne tryller deres yndlingsfilm om til kagemesterværker - nogle mere vellykkede end andre. Til sidst må den første deltager forlade konkurrencen. Vært: Joakim Ingversen.

16:35  

Mysteriet på Bornholm (4:8)
Mysteriet på Bornholm (4:8) Vennerne lægger en plan, der skal bevise, hvem den skyldige er. Tania og Niels bryder ind hos Djarnis for at finde beviser. Tania finder mod til at vise Niels sine følelser. En biljagt fører Silje og Charly til en gammel grotte, som de vælger at udforske, men det går galt, og de må flygte.

17:05  

Mord med miss Fisher (17)
Mord med miss Fisher (17) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne Fisher går på jagt efter morderen, da anføreren for det lokale Australian Rules Football-hold findes hængt i et tørklæde fra en rivaliserende klub. At politidirektøren er stor fan af modstanderholdet gør ikke efterforskningen lettere.

DR2

15:00  

Hammershøi på auktion
Hammershøi på auktion Kom med bag kulisserne hos et af verdens største auktionshuse, når hammeren skal svinges over Vilhelm Hammershøis kerneværk "Hvide døre". I tre generationer har maleriet tilhørt den verdensberømte dansk-amerikanske møbeldesigner Jens Risoms familie. For første gang i mere end 30 år får offentligheden mulighed for at opleve "Hvide døre", når det sælges hos auktionshuset Sotheby's i London. Sidst de havde et af hans malerier på auktion, endte prisen på 21,3 millioner kroner, hvilket med ét slag gjorde Hammershøi til Danmarks dyreste kunstner. Men hvem var Hammershøi, og hvorfor er hans malerier så populære, at de i dag sælges for så svimlende summer?

16:00  

Heat
Heat Amerikansk krimi fra 1995. Neil og Vincent lever begge for deres arbejde. Neil er røveren, der omhyggeligt sletter ethvert spor efter sig og altid er klar til at flygte uden varsel. Vincent er politimanden, der er vant til at få ram på sin mand. Under et røveri bliver tre vagter dræbt, og Vincent bliver sat på sagen. Det bliver klart, at de to mænd, der på mange måder ligner hinanden, må mødes i et blodigt opgør. Medvirkende: Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer. Instruktion: Michael Mann.

TVR

15:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

15:16  

Hey Duggee - Julepyntsmærket
Hey Duggee - Julepyntsmærket

15:20  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:35  

Gurli Gris V
Gurli Gris V Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:00  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Ubudne gæster + Test din superstyrke

16:20  

Paw Patrol III (18)
Paw Patrol III (18) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vestens vildeste hamster
Vestens vildeste hamster

17:00  

Tegnetrix: Monsteret Sure Ib
Tegnetrix: Monsteret Sure Ib Hans og Carla skal tegne et monster! De finder på Monsteret 'Sure Ib', der er et selvlysende monster med ti arme og tre lorteben.

17:01  

Marie og Maria (1:6)
Marie og Maria (1:6)

17:15  

Marie og Maria (2:6)
Marie og Maria (2:6)

17:30  

Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10)
Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10) Hr. Skæg får en gæst, der ikke kan stå stille. Den norske gymnastikpige drømmer om at kunne slappe af, men hun er besat af gymnastik. Da Hr. Skæg ser en drømmefanger, tænker han på, om man mon kan lave en gymnastikfanger?

17:45  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

DR1

18:00  

Vilde kokke (1:6)
Vilde kokke (1:6) Svensk madkonkurrence fra 2023. (Vilda kockar) Tre svenske kendishold kæmper om, hvem der kan lave den bedste mad over åben ild. Under ledelse af kokken Niklas Ekstedt har holdene en time til at lave en forret og en hovedret.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

19:00  

Små dyr på episke rejser (2:3)
Små dyr på episke rejser (2:3) BBC-naturserie fra 2023. (Big Little Journeys) Et ungt skældyr er på jagt efter en mage i Taiwan. Den svage duft af en hun får ham til at begive sig udenfor sit territorium igennem en mærkelig bambusskov. I Atlanterhavsskoven i Brasilien må en gyldenhovedet løvetamarin-familie med nyfødte tvillinger finde et nyt hjem, da der er mangel på mad.

20:00  

World on Fire II (6:6)
World on Fire II (6:6) Britisk dramaserie fra 2023. Harry sendes tilbage til Manchester, hvor intet længere er det samme. David har sikret sig en overfart til England og må tage afsked med Henriette, der falder i hænderne på tyskerne. I Tyskland er Marga blevet stærkt desillusioneret. Hun flygter fra slottet og begiver sig på vej mod Berlin til fods.

DR2

18:40  

Rusland i krig (3:3) - Den Russiske Føderation
Rusland i krig (3:3) - Den Russiske Føderation Tysk dokumentarserie fra 2023. (Russia's Wars) Gorbatjov forsøger desperat at holde styr på begivenhederne efter Berlinmurens fald i 1989. Men i 1991 bliver Sovjetunionen opløst. Da Vladimir Putin overtager magten i 2000, genvinder den russiske hær sin styrke og fremdrift. Putins vision er at genoplive Romanov-dynastiet og det stalinistiske regime. Han skyr ingen midler og er altid klar til at skyde skylden på Vesten, der efter hans mening skal stoppes.

19:30  

Sladderhistorie: Fuck Janteloven
Sladderhistorie: Fuck Janteloven For stor til Danmark: Hvorfor købte Nik & Jay deres tøj i en butik for overvægtige mænd? Hvor vildt et sexliv havde modeskaberne Erik og Margit Brandt egentlig - og hvorfor ville astronomen Tycho Brahe have elsket udtrykket "Fuck Janteloven"?

20:00  

Jacob A. Riis der ændrede Amerika
Jacob A. Riis der ændrede Amerika Historisk dokumentar fra 2022. Historikeren Tom Buk-Swienty tager os med på en rejse gennem Jacob A. Riis' utrolige liv. Jacob udvandrer i 1870 som fattig tømrersvend fra Ribe til Amerika på grund af ulykkelig kærlighed. Men i New York bliver han hjemløs og er døden nær af sult. Stædigt kæmper han sig op gennem samfundslagene, og bliver en kendt journalist og reportagefotograf. Han ender som bedste ven med præsident Theodor Roosevelt og én af de vigtigste reformatorer af det amerikanske samfund.

TVR

18:00  

F for Får IV (20)
F for Får IV (20)

18:01  

F for Får IV (19)
F for Får IV (19)

18:10  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Tim er ikke altid en god team-ven, og det skaber konflikt i Petronix-teamet og hæmmer en vigtig redningsaktion.

18:35  

Svampebob Firkant VIII (8)
Svampebob Firkant VIII (8) Patricks hjemmeferie + At gå planktonen ud

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:40  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Der er ballade i Grummebæk. Uskyldige børn får frarøvet deres lommepenge i byens park under mystiske omstændigheder. Det kunne være en sag for "Monsterpolitiet".

19:50  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:05  

Sherwood (1:6)
Sherwood (1:6) Britisk krimiserie fra 2022. I en lille tidligere mineby slikker man stadig sårene efter den store minestrejke for 30 år siden. Men der bliver rippet op i fortiden, da der ud af det blå sker et chokerende mord - begået med en armbrøst. Den lokale kriminalinspektør Ian St Clair får til opgave at efterforske sagen, der truer med at få gammelt nag til at bryde ud i lys lue.

23:00  

Showtrial (5:5)
Showtrial (5:5) BBC-krimiserie fra 2021. (Showtrial) Retssagen er ved at være slut. Talitha siger, at hun ikke har slået Hannah ihjel. Juryen skal beslutte, om hun er skyldig. Et armbånd, en rygsæk og et tørklæde er afgørende beviser. Men så træder professor Vendlers kone frem i vidneskranken med en udtalelse, der ryster juryen og tilhørerne i retssalen.

DR2

21:00  

Selma Lagerlöf (1:2) Ledt af en god stjerne
Selma Lagerlöf (1:2) Ledt af en god stjerne Svensk dokumentarserie fra 2023. (Selma Lagerlöf - the story of her life, work and time) Hun er en af Sveriges mest kendte forfattere. Selma Lagerlöf er født i Värmland i 1858. En lille pige med en unik evne til at fortælle de mest skræmmende og smukke historier. I tyverne trodser hun sin far, idet hun uddanner sig som lærerinde og rejser ud i verden, hvor hun forelsker sig i to kvinder. Og da hendes debutroman endelig udkommer, bliver den mandlige kulturelite chokeret over dens originalitet og kvalitet.

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:15  

Summer of Soul
Summer of Soul Amerikansk oscarvindende dokumentarfilm fra 2021. I 1969 fandt en musikfestival sted, der aldrig er blevet vist. Før nu. Oplev den episke Harlem Cultural Festival. Seks uger fyldt med musiklegender som Stevie Wonder, Nina Simone, Gladys Knight & the Pips, B.B. King, Mavis Staples, Sly and the Family Stone og The Chambers Brothers. En musikbegivenhed, der blev betegnet som 'The Black Woodstock' og hyldede sort historie, kultur, frigørelse og musik. (Dokumania)

TVR
DR1

00:00  

Åndenød (2:3)
Åndenød (2:3) Britisk dramaserie fra 2023. (Breathtaking) Storbritanniens første coronanedlukning er blevet til virkelighed. Abbey flytter væk fra sin familie for at beskytte den. Hendes kolleger kæmper med skismaet mellem regeringens politik og den bedste patientbehandling. Mange af patienterne får det stadig dårligere, og de ansatte kæmper for at redde deres liv.

00:50  

House of Gucci
House of Gucci Amerikansk drama fra 2021. I 1972 gifter den ukendte Patrizia Reggiani sig med Maurizio Gucci - arving til det italienske modeimperium. Snart begynder Patrizias utøjlede ærgerrighed at bringe uorden i den velstående familie. Det sætter gang i en uhæmmet spiral af svigt, dekadence, hævn - og mord. Medvirkende: Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino m.fl. Instruktion: Ridley Scott.

03:20  

Saddams danske gidsler (3:3)
Saddams danske gidsler (3:3) Den danske attache, Mogens Pedersen, er meget snart det eneste vestlige gidsel tilbage i Bagdad. Mens amerikanske tropper gør klar til at bombe Irak, drager to specialister fra Udenrigsministeriet ud på en farlig og tophemmelig mission for at få Mogens Pedersen hjem.

DR2

00:15  

Guldtransporten
Guldtransporten Norsk drama fra 2022. (Gulltransporten) 9. april 1940. Norge besættes af den tyske krigsmaskine. Et af tyskernes primære mål er at få fat i Norges guldreserver. Men takket være nogle få modige mennesker bliver guldet flyttet væk - for næsen af nazisterne. 55 ton guld bliver transporteret gennem det barske vinterlandskab på lastbiler, tog og både af en spraglet gruppe frihedskæmpere. Med livet som indsats. Medvirkende: Jon Øigarden, Ida Elise Broch, Sven Nordin m.fl. Instruktion: Hallvard Bræin.

02:10  

Virkelighedens retsmedicinere (3:3) - Jagten på beviserne
Virkelighedens retsmedicinere (3:3) - Jagten på beviserne Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at indsamle vitale beviser fra liget af en 34-årig mand, der er blevet myrdet til en fest.

03:10  

Undercoveragenten (1:6) - Rekrutteringen
Undercoveragenten (1:6) - Rekrutteringen Svensk dokumentarserie fra 2020. (Infiltratören) I 1995 tilbyder politiet den 29-årige bartender Peter Rätz at blive deres informant, da han arbejder på flere af rockernes stamsteder. Han takker ja til tilbuddet uden at vide, hvad den hurtige beslutning kommer til at betyde for resten af hans liv.

03:35  

Undercoveragenten (2:6) - Informanten
Undercoveragenten (2:6) - Informanten Svensk dokumentarserie fra 2020. (Infiltratören) Peter Rätz er nu hangaround i den svenske rockerklub Broderskabet. Samtidig med at han lækker information til politiet, deltager han i alt fra våbensmugling til inddrivelse af gæld. Efterhånden får han rockernes fortrolighed og stiger i graderne - men det tvinger ham også til at tage flere chancer.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, DIANALUND.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0304062001