Dianalund
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 8. december 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 8. december 2022

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Julehjertets hemmelighed (7:24)
Julehjertets hemmelighed (7:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (7:24) Rumle er blevet elektrisk efter lynnedslaget. Karen og Rumle prøver at få elektriciteten ud af Rumle, med hjælp fra de to små drenge, men en mærkelig sky samler sig nu over herregården. Er noget ondt på vej? Ilter, en underlig dreng på Karens alder, siger han vil hjælpe hende, men hvorfor? Rasmus og Marie Louise aftaler de skal stikke af sammen. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Hvis du lige nu forsøger at sælge dit hus - så er det ikke usandsynligt, at du må slå en god del af prisen af. Boligpriserne falder nemlig for femte måned i træk

07:15  

På tirsdag skal jeg dø (2:3) - Preben og hajerne
På tirsdag skal jeg dø (2:3) - Preben og hajerne Anders Lund Madsen har arrangeret at Preben, som er lam fra halsen og ned, får mulighed for at dykke i et kæmpe akvarie fyldt med store hajer! Vi møder Prebens lillesøster Dorte - og så møder Preben en person, der har valgt livet til på trods af lammelse. Og så får Brit og Prebens plejesøn Rasmus, endelig besked om Prebens valg.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet Hvornår præcist i forhandlingerne vidste Pia Olsen Dyhr, at SF var ude? Og hvordan har hun det lige nu? Genbrug og hjemmelavede gaver hitter. Få tips og trick til den perfekte unika-gave, i aften. Aftenens vært er Nola Grace Gaardmand

08:10  

Kyst til kyst - Nakskov til Stubbekøbing (3:7)
Kyst til kyst - Nakskov til Stubbekøbing (3:7) Havbiolog Anders Drud kaster sig ud i det ørige farvand ved Nakskov Fjord, og mærker på egen krop udmattelsen fra en lang og krævende havsvømning. Biolog Line Friis Frederiksen forbløffes under et natligt visit hos tudserne på Albuen, og Flemming Rune finder ud af, hvorfor Rågø Kalv kaldes en moderne Noahs Ark. Arkæolog Marlene Kramm iklæder sig en tung rustning for at opleve en snert af, hvordan det må have været at forsøge at indtage Valdemar Atterdags gamle fæstning Ravnsborg.

DR2

07:53  

Deadline
Deadline Det er som taget ud af en dårlig film, men i en koordineret aktion med deltagelse af 3000 betjente, har tysk politi optrævlet og anholdt medlemmer af en højreekstremistisk terrororganisation. Medlemmerne var angiveligt ved at forberede et statskup med angreb på parlament og politikere og i spidsen står en excentrisk prins. Hvad tror de på og hvor farlige er de?

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

5 Skarpe: Om døden
5 Skarpe: Om døden Når det sidste åndedrag er draget, har mennesker til alle tider spekuleret på, hvad der så er i vente. Mennesker med nærdødsoplevelser fortæller historier om et stort varmt lys og en uendelig kærlighed, der venter på den anden side, men de fleste religioners forestillinger om døden er alligevel mere tvetydige: Mens vikingerne regnede med evig fest, svinekød og mjød hos Odin, har kristne spekuleret mere flertydigt i både en sjælens udødelighed og kødets fysiske genopstandelse.

08:50  

5 Skarpe: Om lidelse
5 Skarpe: Om lidelse Hvad er i grunden meningen med lidelsen? Den kommer både som følge af uvarslede katastrofer, ulykker og sygdom, men den kommer også som en almindelig konsekvens af menneskelivet uanset, hvor meget mennesker anstrenger sig for ikke at gøre hinanden ondt. En del af livets pakkeløsning, så at sige. En billedhugger har gjort sin lidelse i form af en invaliderende migræne til et kunstnerisk udtryk, men vil mennesker en dag kunne reducere lidelsen til et vilkår, som de med videnskabens hjælp kan komme væk fra?

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - hjælper en and
Hunden Ib - hjælper en and

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet V (3)
Ramasjang Mysteriet V (3) Der er ballade i Ramasjang! Der er nemlig en, der har været så fræk at stjæle Brunos saltbøsse. Men hvem kan det dog være, der har brug for salt? Er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen eller en helt tredje? Se om Kristian og dagens hjælper Julie kan fange skurken!

05:55  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

06:10  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9)

06:15  

Bamselægen - Blæren (6)
Bamselægen - Blæren (6) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Lau og Anri. Lau synes det er mærkeligt, at Anri har så ondt i maven. For den har ikke spist noget, den ikek måtte. Hvad mon der er galt?

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Sebastians Jul (8:24)
Sebastians Jul (8:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag går Sebastian ud og åbner et bistade for at se på bierne og honning, der skal bruges til at lave honningkager med glasur og glansbilleder på. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (8:24)
Ramajetternes Jul (8:24) Øvst er blevet narret af K. Rampus. Sporet i Tjekkiet endte blindt, så Selma sender Øvst tilbage til navnekontoret. Imens bygger Sus en snedig maskine, der skal afsløre, om det er Finn Falk, der er tyven.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

07:55  

Paddington
Paddington

08:10  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (14)
Vidundervovsen Vaffel (14)

08:30  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:15  

Arkitektens sommerhus (4:6)
Arkitektens sommerhus (4:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Den norske arkitekt Marianne Borge tegner små, stilfulde sommerhuse helt ned til 15 kvadratmeter. Hun mener, at det ikke er husets størrelse, det kommer an på, men hvordan det er indrettet. Hendes sommerhuse minder om et designmøbel, hvor det er materialevalg, enkelthed, lys og lofthøjde, der giver den gode oplevelse.

09:45  

Skru tiden tilbage - til 70'erne II (2:4)
Skru tiden tilbage - til 70'erne II (2:4) Hvad sker der, når to familier der slet ikke kender hinanden, pludselig skal dele hus, tøj, sovepladser, og ikke mindst - hinandens forældre og hinandens børn, og sammen skal forsøge at danne et nyt fællesskab? I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne, er det både familien Trap Nielsen og familien Trøjborg Linde, som i fem dage lægger 2017 bag sig, for at finde batiktrøjerne og afghanerpelsen frem, når de flytter ind i deres helt eget 70'er kollektiv " Den Glade Valnød". For hvor fælles har vi egentlig lyst til at være, når det kommer til stykket? Og hvordan bliver man enige, når både børn og voksne må bestemme lige meget? Vi er klar til peacetegn, kampsange og husmøder, når vi sammen med familierne Trap Nielsen og Trøjborg Linde skruer tiden tilbage til 1970'erne!

10:00  

Skattejægerne (6:10)
Skattejægerne (6:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne har Lisa Rasmussen fra Antik Form & Design ekstra svære betingelser på en auktion, da det er partneren Jesper Bo Hansen, der er auktionarius. Rekvisitøren Sussie Vig skal hjælpe Royal Copenhagen med at designe juleborde. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik har nemmere ved at bruge penge end tjene dem på en antikmesse i Sverige.

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (17:25)
Antikkrejlerne XXIII (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (18:25)
Antikkrejlerne XXIII (18:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:10  

Anthonsen IV - Millioner med mere (1:2)
Anthonsen IV - Millioner med mere (1:2) Ove Sprogøe er Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Anthonsen må bekræfte, at den pæne bankinspektør Georg Møller er på ugentlige besøg i den mindre pæne Club 69. Sendt første gang 1984

09:45  

Anthonsen V - Millioner med mere (2:2)
Anthonsen V - Millioner med mere (2:2) Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Anthonsen er fortsat på sporet af en meget betydningsfuld sag. En pengetransport fra banken er blevet frarøvet to kufferter. Den ene indeholdt ti millioner kroner, den anden.... Sendt første gang 1984

10:30  

Hvide slaver - Tyrker-Gudda (2:3 )
Hvide slaver - Tyrker-Gudda (2:3 ) I midten af juli måned 1627 overfalder fire nordafrikanske kaperbåde Island. Mange bliver dræbt, og flere hundrede islændinge og et ukendt antal danskere bliver taget til fange og tvunget med ombord på kaperskibene. Med som fanger er den 29årige kvinde Gudridur sammen med sin lille søn. Det er barske forhold, der venter Gudridur og hendes lille søn. Heden er skrækkelig. Indenfor den første måned dør mange islændinge af sygdom. Gudridur er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen Sendt første gang 22.08.10

11:10  

Hvide slaver - Cervantes (3:3)
Hvide slaver - Cervantes (3:3) Den 26. september 1575 er skibet Sol på vej fra byen Napoli mod Spanien, da det bliver angrebet af nordafrikanske kaperbåde udenfor den catalanske kyst. Ombord er den spanske soldat Miguel, en ung mand på 28 år, der senere skal blive en af verdens største og mest læste forfattere. Cervantes og de andre om bord på båden bliver taget til fange og ført til Algier, hvor de bliver solgt som slaver på slavemarkedet. Cervantes er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen. Sendt første gang 29.08.10

11:50  

Vidunderlige græske øer (5:6)
Vidunderlige græske øer (5:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Rhodos bliver tit kaldt solens ø, fordi den græske solgud, Helios, slog sig ned der. Solen skinner da også otte måneder om året. Men øen er meget mere end sol og guder, den bugner af historie og kultur. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse i det ægte og ukendte Rhodos - fra korsridderborge til fresker. Og følg hendes visit på den mindre kendte naboø Simi, der har en stor historie og sin helt egen stil.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:13  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

09:20  

Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4)
Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4) Mathias på 8 år har opdaget noget mærkeligt; en skraldespand fuld af bidemærker, lige der hvor han plejer at spille fodbold. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Skanderborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af skraldet.

09:35  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:45  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:06  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (11)
Mission Valhalla (11) Sifs gyldne hår er blevet klippet af - Igen! Sif - Thors kone - er ulykkelig, for det er ikke første gang, hun har fået klippet håret af. Det er ikke så godt, for sidste gang holdt det hårdt med at finde en holdbar løsning på problemet. Sammen med den modige, jordiske heltinde Carmen drager Thor ud for at skaffe håret tilbage, inden Sif brænder helt af. For Valhalla!

10:30  

Cirkusliv i savsmuld (8)
Cirkusliv i savsmuld (8) Cirkusreglementet siger, at man skal holde en årlig fridag i cirkus. Men det er svært for alle de aktive cirkusfolk, som hellere vil arbejde end holde fri.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at storken lægger sine æg inde midt i byen? Se med når Kristian og Katrine fodrer storke, og se om det lykkes Storkvira og Lange-John at finde en storkerede i Aarhus midtby.

11:15  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:40  

Skæg med bogstaver - U
Skæg med bogstaver - U Afsnit U I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant U, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et ur i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med U.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2010 (18)
Bonderøven 2010 (18) De to grise er nu blevet så store, at de skal slagtes. Frank får besøg af en slagter, der har helt styr på, hvordan man parterer grisene, så de kan blive til skinker, flæskesteg og rullepølse. Kornet er tærsket, og den letteste måde at indsamle det på er ved hjælp af en støvsuger! Og så er det langt om længe lykkedes Frank at få ordnet kanen, så hele familien kan komme på kanetur i sneen. www.dr.dk/bonderoeven

12:15  

Bonderøven 2010 (17)
Bonderøven 2010 (17) Frank skal sige farvel til to af de dyr, der har boet længst tid på Kastaniegården. Geden Lillen skal slagtes, og hesten Mammuth er sat til salg. Theresa hjælper med at tage de mange roer op og laver ensilage med gummistøvler i øsende regnvejr. www.dr.dk/bonderoeven

12:45  

Nak & Æd - en elg i Sverige
Nak & Æd - en elg i Sverige Det er en mørk og kold december. De to venner er draget til Småland i Sverige for at få ram på verdens største hjort - elgen. De har tidligere prøvet elgjagt men uden held, så nu skal det være. Men det er ikke nogen tilfældighed, at elgen har en stor mule, for den lugter godt og den hører også godt. Så selv om de får hjælp af en hund med GPS i halsbåndet, gælder det om at være helt stille, når der skal pürches ind på elgen. For hvis ikke det lykkedes, står menuen på plantefars.

13:45  

Gintberg på kanten af kulturen: København (6:6)
Gintberg på kanten af kulturen: København (6:6) Jan Gintberg kommer på gedigent overarbejde, når han skal hjælpe lydkunstner Ragnhild May med at samle en gigantisk blokfløjte. Det geografiske spyd er sat ned i København, hvor Jan giver finkulturen og den smalle kultur et humoristisk eftersyn. Vejen går også forbi en vaskeægte fernisering på udstillingen "MAD MAD MAD" på Gl. Holtegaard, hvor Gintberg bliver udfordret på sin forestillingsevne. Og så slutter han af med at besøge kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen, som skal åbne en Pride-udstilling - hvis ellers hendes talepapir dukker op...

14:15  

Jul hos Claus Dalby (3)
Jul hos Claus Dalby (3) Juletræer af vraggods, kanelhuse med fyrfadslys - Claus Dalby laver sin helt egen version af et julelandskab. Til den røde stue kreerer han den skønneste julebuket af krysantemum, glasbær og eucalyptusgrene. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 02.12.13

14:25  

Hammerslag 2017 (16)
Hammerslag 2017 (16) Hammerslag er denne gang i det sønderjyske grænseland, hvor mæglerne først skal forsøge at gætte prisen på et landsted i Øster Gejl med skæve detaljer på 1. salen. Dernæst går turen til Kollund, hvor der venter en spændende arkitekttegnet villa i forskudte plan, før der sluttes af med en topmoderne lejlighed med royale naboer. I hvert fald om sommeren, når kongefamilien residerer på Gråsten Slot. Vært: Christian Degn

DR2

12:10  

Vidunderlige græske øer (6:6)
Vidunderlige græske øer (6:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Chios er angiveligt Grækenlands bedst bevarede hemmelighed. Den ligger 220 km fra fastlandet og er en af de mest uspolerede græske øer. Tag med Julia Bradbury og hendes mor til deres forfædres hjem, og hør om den sjældne aromatiske harpiks mastiks, som bruges i alt, fra mad til medicin og eksporteres til flere end 50 lande. I middelalderbyen Mesta, tager de danseskoene på - og drager derefter nordpå til Vrontados, også kaldet Homeropolis.

12:35  

På skuldrene af Bohr (3:6)
På skuldrene af Bohr (3:6) Hvis du tror, universet er uendeligt, så skal du nok tro om igen. Flere ting peger på, at det er endeligt, og spørgsmålet er så selvfølgelig, hvad der er på den anden side? Hvis der altså er en anden side? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

12:50  

Vores mystiske planet (1:5)
Vores mystiske planet (1:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) I et tropisk hav ved Indonesien ligger en gådefuld verden af øer. Et paradis, men med én forskel. Her lever nemlig uhyrer. Komodovaraner! Kæmpeøgler, der kan blive over tre meter lange og veje op til 165 kilo. Men ikke nok med det. Øerne vrimler med nogle af de mærkeligste arter på Jorden som topbavianer, svin med kæmpe stødtænder og hobbitter. Tag med på en evolutionær rejse, og hør, hvad som har formet livet på disse mystiske øer.

13:40  

Vores mystiske planet (2:5)
Vores mystiske planet (2:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her? For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer.

14:30  

Charité - Et hospital i krig (4:6)
Charité - Et hospital i krig (4:6) Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Lille Karin gør fremskridt efter operationen, men faren er ikke ovre. Samtidig kommer krigen tættere og tættere på, og forholdene på hospitalet bliver stadig mere kaotiske. Otto opdager, at en traumatiseret patient bliver betragtet som et håbløst tilfælde og vil blive dræbt. Anni tror ham ikke - hun er sikker på, at det ikke er andet end fjendtlig propaganda.

TVR

12:05  

Vilde venner II (5)
Vilde venner II (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg og undersøger to hjemløse ildere, og Ingrid skal have hjælp til at indfange og sætte en stor flok svaner fri. Og så skal Vilde Venner redde to kaniner, der har forvildet sig ud i trafikken.

12:25  

Byttebiksen (2)
Byttebiksen (2) Lotte vil gerne have, at hendes dukke, Georg, skal passe biksen i dag. Desværre har Georg det bare med at rode sig ud i noget ballade. Tinke, Vitus og Alma kigger forbi Byttebiksen, og Rosa er med den dessertglade Vitus hjemme for at se, hvordan han gør, når han laver én af sine lækre desserter.

12:45  

Ramajetterne II (1)
Ramajetterne II (1) Vennerne i lufthavnen glæder sig til den årlige udflugt, men nogen gange går tingene ikke, som man regner med. Kristian får en hjerteknusende besked, der truer med at ødelægge hele turen. Heldigvis får Sus en god idé.

13:05  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de tre seje spejderpiger fra Det Røde Lyn kæmpe imod Team Hippie, der har Danmarks største mikrofonhår. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Aarhus Cykle Banes velodrom og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:35  

Op og hop (4)
Op og hop (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der laver rockgymnastik.

13:45  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Det er blevet dagen, hvor en nyt kuld bhilkhaneræg skal leveres, men Cleopatra vil stjæle dem og lave sin egen lille hær af tyveknægte. Hun har dog ikke taget højde for, at sådan en flok æg er svære at styre - eller for superhelten Sprinter.

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Det ser ud til, at DiktaThor endelig har haft held med at få ram på superhelten Sprinter, som nu er flygtet fra problemerne. Men er han nu også det? Eller bruger Sprinter bare sin superheltehurtighed til at overrumple DiktaThor?

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (11)
Onkel Rejes Heavyband (11) Krølle har inviteret en ny guitarist med i bandet, men Onkel Reje er ikke meget for den nye dreng i bandet, Kong Guitarlir. Så Onkel Reje udfordrer ham til guitarduel, men det skulle han ikke have gjort. Dagen byder også på et møde med den firarmede politimand Betjent Bent Bentsen og heavyguden Lemmy.

14:35  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

14:50  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

DR1

15:10  

Kender Du Typen? - Med flygel i første række
Kender Du Typen? - Med flygel i første række Hvem er det, som har indrettet sig med flygel, infrarød sauna og udsigt til Storebæltsbroen? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup bliver sluppet løs på tre etager og skal regne ud, hvem det er, som hårdnakket holder fast i 80'er stilen. Vært: Anna Lin

15:40  

Dommer John Deed (14)
Dommer John Deed (14) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) Jo Mills lader sig overtale til at være forsvarer for en mand, der har været på flugt i 16 år efter at være blevet anklaget for mordforsøg. Manden hævder, at fire politifolk trak en plastikpose ned over hans hoved og tvang ham til at skrive under på en tilståelse. Samtidig overvejer Jo, om hun skal adoptere den forældreløse Michael Hulsey, der er søn af en af hendes tidligere klienter.

17:10  

Jordemoderen X: Julespecial (2:2)
Jordemoderen X: Julespecial (2:2) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) December 1965. Et cirkus kommer til Poplar og kaster sin magi over beboerne. Shelagh er begejstret, da hun genforenes med en gammel ven, mens Trixie modtager en usædvanlig gave.

DR2

15:20  

Charité - Et hospital i krig (5:6)
Charité - Et hospital i krig (5:6) Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Bomberne regner ned over hospitalet med jævne mellemrum. Under bombardementerne er der ikke længere ansatte nok til at få de sengeliggende patienter i sikkerhed i kælderen. Artur lader sig overtale til at lade Karin overføre til den "specialiserede" børneafdeling. Da Anni opdager det, skjuler hun sin datter på hospitalets loftsetage. Også Otto får et akut behov for at skjule sig.

16:10  

Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald
Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald Ingeborg var en af tyvernes helt store stjerner og var stemmen bag landeplager som Sov dukke Lise og Lille Sommerfugl. Men hendes karriere endte brat på grund af ondsindet offentlig sladder. Det skete i en tid hvor den danske underholdningskonge hed Frede Skaarup. Han investerede hele sin formue i det københavnske forlystelsesliv. De brølende tyvere var en tid hvor kvinderollen ændrede sig radikalt og forargelsen var total når dansepigerne svingende lårene. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup Sendt første gang 12.10 08

16:50  

Københavns bombardement
Københavns bombardement Man har kaldt det historiens første terror bombardement. Det var under Napoleonskrigene, at englænderne angreb København. Angrebet skete på grundlag af falske rygter om, at Danmark var ved at opruste flåden, og at den skulle bruges mod englænderne. Men ny forskning viser, at et af rygterne var plantet af Napoleon selv. Englænderne gik efter civilbefolkningen i København, og de havde et nyt våben med, som skræmte danskerne fra vid og sans - Raketter. En efterprøvning af den gamle opskrift viser den brændende hale af ild, disse raketter dannede på himlen. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 2.09.07

17:30  

Mine bedsteforældres krig (4:4)
Mine bedsteforældres krig (4:4) Britisk dokumentarserie fra 2019. (My Grandparents' War) Fire britiske berømtheder udforsker deres bedsteforældres ekstraordinære krigshistorier. Denne gang erfarer skuespiller Helena Bonham Carter, hvordan hendes bedstefar Eduardo Propper de Callejón reddede hundredvis af jøder fra Holocaust, mens hendes bedstemor Lady Violet Bonham Carter meldte sig som frivillig luftangrebsvagt under de tyske luftangreb mod England.

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder papayaerne + Vovserne redder taget

16:50  

Albi (8)
Albi (8)

16:56  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative nissefigurer. Onkel Reje har taget juleraketter med, så de kan få sig en ordentlig flyvetur ligesom Julemanden og hans mange rensdyr. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (8:24)
Nissernes Ø (8:24) Sugar er formildet. Lunte skal selv ha' lov til at lave grød. I dag skal Santa endelig møde Lunte! Hr. Fiffig-Jørgensen har modtaget regningen fra Juniors tidligere rejse til Det Sydlige Udland: Han er rasende! Så Junior skal være glad for, at han ikke er hjemme. Men det er han ikke. Han står i Julemandens Land med sine to kufferter med bananer og ser ikke andet end is - is og atter is. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:45  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

17:50  

Trex
Trex Trex er træt af at kaste med pinde, men desværre så er postbuddet Snotty Kuvertsen i løbesporet og cykler. Heldigvis får Simon en rigtig god idé, som gør at både Trex og Snotty får motion.

17:55  

Trex
Trex Simon og Trex leger ridder og drage, da deres frygtelige nabo Knarvorn von Sur dukker op og forstyrrer det sjove. Men heldigvis griller naboen med en stærk grillsovs, og det gør, at Trex endelig kan få opfylde sine drømmemål.

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i de seneste 24 timer zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julehjertets hemmelighed (8:24)
Julehjertets hemmelighed (8:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (8:24). Skovkonen siger, at tyven, der stjal julehjertet fra hende, er nøglen til at gøre det hele godt igen. Karen tror, at tyven er Lars og får Ilter til at udspionere ham. Herregården skal uddele den årlige julekurv med mad til landsbyen. Men ingen må vide noget om, hvor dårligt det står til og at lagrene er ved at være tomme. Erik kommer med en overraskende besked til landsbyen. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Klar til jul - knas, klip og kager
Klar til jul - knas, klip og kager Der skal julehygges med gløgg og konfekt, når de to tv-kokke, Louisa Lorang og Gorm Wisweh, vil gøre os klar til jul. Gorm Wisweh vil fordybe sig i gløgg og æbleskiver, mens Louisa Lorang vil give fif til at lave indbydende og nem konfekt lige til at hænge på juletræet. De to værter får også besøg af multikunstneren Shane Brox, der med glimmer og genbrug vil forvandle pap til det smukkeste julepynt.

20:30  

På sporet af julens sange: Højt fra træets grønne top
På sporet af julens sange: Højt fra træets grønne top Mette Frisk og Phillip Faber finder frem til den lejlighed, hvor "Højt fra træets grønne top" blev sunget første gang. For hvad er historien bag en af julens allerstørste sange? Er det en rigtig familie, vi synger om, og hvorfor er netop den julesang blevet så stort et hit? "På sporet af julens sange" går tilbage i tiden og sætter scenen for, hvordan vores fælles sangskat blev skabt.

DR2

18:15  

Coco Chanels kampe
Coco Chanels kampe Fransk dokumentar fra 2018. (The Wars of Coco Chanel) Gabrielle 'Coco' Chanel er en af det 20. århundredes mest ikoniske modeskabere. En legende, der altid har kæmpet for at blive fri af sin barndom og sociale status - og med stålsat vilje har knoklet for at blive rig og opbygge sit eget imperium. Dette intime portræt udforsker nogle af de mange kampe Chanel måtte udholde på sin vej - fra forældreløs til hendes dyrekøbte succes.

19:15  

På skuldrene af Bohr (4:6)
På skuldrene af Bohr (4:6) På et universitet i Danmark arbejder et hold forskere på at lave en helt ny type supercomputer, der bygger på noget helt uforståeligt: At dens allermindste dele både er der, og ikke er der på samme tid. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

19:30  

Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze
Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze Verdensdamerne mødes i Firenze for at vise hinanden kunst og kultur. De bliver blæst bagover af et meget tidligt mesterværk af Michelangelo, svælger i detaljerne hos en dedikeret taskemager og overvinder ulysten til at spise kogt komave på et madmarked midt i byen.

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR

18:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Tim bliver vildt glad for at genforene en caribou-kalv med dens flok, er han ikke opmærksom på sine omgivelser, og er ved at bringe deres opgave i fare.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:40  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:55  

Svampebob Firkant VIII (7)
Svampebob Firkant VIII (7)

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:20  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Der er kø hele vejen rundt om Bedstebys nye trendy restaurant, ejet af den prisvindende kok Bill Le Grill. Bedst og Bedster er sultne og har ikke tænkt sig at vente et øjeblik længere, så de finder begge en genial kropsform, der får dem foran i køen. Men da de først er kommet indenfor, tager begivenheden en uventet drejning. Bedster møder nye venner og Bedst bliver kastet ud i at redde Bedster fra at blive serveret til frokost.

19:35  

Wild Kratts III (6)
Wild Kratts III (6)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kontant:
Kontant: Verdens største leverandør af pakker har tilsyneladende svært ved at levere lige netop pakker. Jacob Kragelund undersøger, hvorfor UPS og kunderne ikke kan blive enige om, hvornår kunderne er hjemme. www.dr.dk/kontant

21:25  

Kontant: Helt til Hest
Kontant: Helt til Hest Fortvivlede danskere snydes for hundredtusinder af kroner af udenlandske hestehandlere. Skruppelløse bagmænd gemmer sig bag falske identiteter, spiller et psykologisk spil og sælger heste, de slet ikke ejer. Jacob Kragelund går på jagt efter svindlerne, og køber selv en dyr ridehest. www.dr.dk/kontant

22:10  

Drabene på kyststien (2:3)
Drabene på kyststien (2:3) Britisk krimiserie baseret på virkelige hændelser. (The Pembrokeshire Murders) Den mordmistænkte John Cooper hentes ud af fængslet til tre dages intense afhøringer. Steve Wilkins håber at finde ud af, hvilke beviser Cooper er bekymret for. Det er et kapløb med tiden, for snart skal det igen besluttes, om Cooper kan prøveløslades. Og hvem ved, hvad han kan finde på, hvis han igen er på fri fod?

23:00  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (2:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (2:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Brutale storme, hård regn og bidende frostgrader. Seks hårdføre deltagere fra tidligere sæsoner kaster sig ud i den koldeste udfordring nogensinde. Med kun lidt udstyr skal de overleve 50 dage i det barske vinterterræn i Labrador, Canada. Hvem klarer sig længst i vildmarken og vinder de eftertragtede 500.000 dollar?

23:45  

Dommer John Deed (11)
Dommer John Deed (11) Engelsk dramaserie fra 2003. (Judge John Deed) John Deeds fjender i advokatstanden rotter sig sammen for at skubbe både ham og Jo Mills ud i kulden. Sir Monty Everard overtager sagen mod den politisk donator James Brooklands, der har kørt en mor og to børn ihjel. Da han idømmer Brooklands en mild straf, beskylder Deed ham i al offentlighed for at være korrupt. Sir Monty giver igen - og det går ud over Jo.

DR2

21:00  

Jagten på mig selv (1:2)
Jagten på mig selv (1:2) Instruktøren Per Wennick dykker ned i sin noget dunkle familiehistorie for at forstå, hvorfor han endte på børnehjemmet Godthåb. Her var tiden hård, og fyldt med vold og overgreb. Men der var også nogen der gjorde en stor forskel: Per opsøger køkkenassistenten Marie, der så Per og hjalp ham, selvom det betød at hun måtte trodse den strenge plejemor. Undervejs dukker erindringen om et mystisk CIA-betalt forskningsforsøg op.

22:30  

Jul på Vesterbro (8:24)
Jul på Vesterbro (8:24) - med Anders Matthesen. Danny starter på sit job som julemand. Stewart tager en dram med Igor, som har haft nogle ejendommelige reservedele med til Majken. Sendt første gang 8.12.03.

22:45  

Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4)
Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4) I en fryser på DTU ligger mordvåbenet godt gemt og glemt; små stykker kød med carbofuran i, og de er nu sendt til DNA-test for at bestemme, hvad det er for en slags kød. En anonym kilde fortæller, at han er sikker på, at det er en amatør, der har været i gang på Tåsinge. Hos den lokale skytteforening peger de i pengenes retning. Og så skal Zissel foretage et svært opkald. I dette sidste afsnit af "Ørnedræberne" skal brikkerne lægges og de rigtige spørgsmål stilles. Og så kommer svaret på DNA-testen.

23:10  

Farvel til USA's mest forhadte familie
Farvel til USA's mest forhadte familie Britisk dokumentar fra 2019. (Louis Theroux: Most Hated Family Revisited) Westboro Baptist Church er en af de mest berygtede og rabiate hadgrupper i USA. En kirke, der fordømmer og hader homoseksuelle, jøder, muslimer, politikere, pop- og rock stjerner og ateister. Her følger vi Louis Theroux, når han igen besøger medlemmerne af den ekstreme kristne bevægelse. Har deres holdninger ændret sig efter kirkens stifter Fred Phelps' død? Eller udgør had stadig kernen i deres verdenssyn?

TVR
DR1

01:20  

Taggart: Dræberfilosofien (3:3)
Taggart: Dræberfilosofien (3:3) Skotsk krimiserie fra 1987. (Taggart: The Killing Philosophy) En række uhyggelige overfald og et kvindemord har inspireret et elskende par, der vil rydde en ubelejlig ægtemand af vejen. Imens forfølger Taggart og hans assistent Livingstone deres gamle spor - våbensamleren Lang og voldtægtsforbryderen Caldwell. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

02:10  

Antikkrejlerne XXIII (13:25)
Antikkrejlerne XXIII (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:55  

Antikkrejlerne XXIII (14:25)
Antikkrejlerne XXIII (14:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:40  

Kender Du Typen? - Med mumiekat på Møn
Kender Du Typen? - Med mumiekat på Møn Hvem er det, der chanter, drikker hjemmelavet slåensnaps og har gemt to mumificerede dyr, hun fandt under en renovering? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en gammel gård på Møn. Vært: Anna Lin

DR2

00:10  

Kvinder bag kameraet (13:14) Indre liv, livets mening og kærlighed
Kvinder bag kameraet (13:14) Indre liv, livets mening og kærlighed Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan filmer en instruktør tanker? Debra Winger fortæller, hvad Germaine Dulac gjorde i La coquille et le clergyman, Larisa Sheptiko viser en indre verden i Krylya. Hvad er meningen med livet? Din mening med livet? Fra Europa til Asien og i årtier har instruktører prøvet af finde svaret, f.eks. i Pirjo Honkasalos Betoniyö. Er det kærlighed? Det universelle emne er blevet filmet verden over, fra Kina og Qatar til USA.

01:15  

Putins sorte liste
Putins sorte liste Canadisk dokumentar fra 2015. (On Putin's Blacklist) Siden præsident Putins genvalg i 2012 har Rusland vedtaget en lang række love, der skal forhindre vestlig indblanding. Det begyndte med et forbud mod adoption af russiske børn til USA. Forbuddet blev senere udviddet til at gælde alle lande, der tillader homoseksuelle ægteskaber. Det blev fulgt op af en anti-LGBT-kampagne, der hævdede, at alle homoer er en import fra Vesten. og at 'propaganda' for denne livsstil er forbudt. Senest har det udviklet sig til et korstog mod oppossitionspolitikere, der beskyldes for at agere som marionetter for vestlige regeringer.

02:05  

Parkinson: Findes der en mirakelkur? (1:2)
Parkinson: Findes der en mirakelkur? (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (The Parkinson's Drug Trial: A Miracle Cure?) De har rystelser, stive muskler og langsomme bevægelser. Mere end ti millioner mennesker på verdensplan har Parkinsons sygdom. En gådefuld lidelse, der endnu ikke findes en kur mod. Gennem seks år følger vi ni frivillige parkinsonpatienter, der deltager i et af verdens mest ambitiøse kliniske forsøg. Kan risikofyldt hjernekirurgi og indsprøjtninger med proteinet GDNF vende den invaliderende sygdom?

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, DIANALUND.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1208162658